turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Varhelyihozzászólásai | válasz erre | 2006.04.21 15:15:59 (395)
Úgy látszik, más se tudja. Vagy én fogalmaztam rosszul. Megpróbálom precizebben megfogni a kérdést. Van egy Legend C rajta a turistautak, nézem az Alföldet, ott Szegedet 1,2 km nagyításban. Na most ha a térképbeállításban a land cover ki van kapcsolva, akkor látom a nagy sárga földön a kék folyókat. Ez jó. De ha bekapcsolom a land covert, akkor eltűnnek a folyók, mert a város eltakarja. Csak ha léptéket váltok, akkor tűnik föl egy tizedmásodpercre a folyó, meg a többi szép színes felület, ami ott van alatta. Szóval az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne-e valahogy úgy beállítani, hogy látható legyen minden egyszerre.
[előzmény: (394) Varhelyi, 2006.04.19 14:46:26]

Varhelyihozzászólásai | válasz erre | 2006.04.19 14:46:26 (394)
Hogyan lehet azt elérni, hogy a gps-en (Legend C) a település felület ne takarja a folyót (és a zöldeket)? Jobb lenne látni ezeket a városban is, de nem tudom hogyan.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók