turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Tototohozzászólásai | válasz erre | 2007.07.06 13:13:55 (1362)
Sajnos valóban hibás (volt) a térkép, de ez csak a Meridian mono készüléken jött elő, azért nem vettem észre. Olyan vonaltipust használtam, melyet ez a készülék nem kezel. A frissített, (részben) javítottat a www.bajnogel.hu oldalról letöltheted.
[előzmény: (1361) erdesz, 2007.07.06 10:10:21]

erdeszhozzászólásai | válasz erre | 2007.07.06 10:10:21 (1361)
Sziasztok, tanácsot kérnék: telepítettem Magellan Meridian Basic-ra az itt letölthető térképet (rettenetesen megörültem, hogy végre van ilyen is!), rendben el is kezdi tölteni, mikor bekapcsolom, de kb. 10 másodpercen belül kikapcsol a készülék, akárhányszor próbálom. Mintha nem bírná el, noha a kártyán bőven van még hely (kb. 90 MB szabad). Egyébként az országos közút-domborzat térkép fut rajta, minden gond nélkül, szintén ugyanarról az SD-kártyáról. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? Előre is köszi.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók